Du er her: Hjem / / Tips til rapportering
Tips til rapportering

Tips til rapportering

Vi har stor forståelse for at det stadig vekk skal rapporteres inn mer og mer for deg og din bedrift - en tidkrevende jobb som ikke alltid kan føles like motiverende. 

Hvorfor skal du rapportere inn på emballasje til oss?

Tidligere i mai sendte vi ut en Questback til alle våre kunder som tar produsentansvar på emballasje hos oss. Du som produsent, eller importør, er pålagt å rapportere ditt arbeid innen emballasjeoptimering og avfallsreduksjon - noe som er i henhold til Avfallsforskriften Kapittel 7. Norsirk vil bruke besvarelsene vi får inn via Questback som en del av den samlede rapporten vi sender til Miljødirektoratet på vegne av våre kunder - slik at du kan fokusere på deres kjernevirksomhet.

Tips fra oss til deg

For å hjelpe deg litt på vei, anbefaler vi å se over og besvare spørsmålene på forhånd, for så å fylle ut utsendt skjema når alt av relevant informasjon som trengs er samlet inn. Det kan nemlig være slik at du trenger hjelp av dine leverandører for å innhente data som trenger. Alle spørsmål kan du se på forhånd på nett, på norsk her og engelsk her.

Vi har i tillegg laget en Veileder som vi håper kan være til hjelp

Det er til stor glede at det er så mange av våre produsentansvars kunder som tar rapportering og emballasjeoptimering så på alvor - for å ta aktive grep for å redusere sitt avfall. 

 

Del dette innlegget
Anne T. R. Avatar

Anne T. R.