Du er her: Hjem / / Vi vokser og trenger flere på laget
Vi vokser og trenger flere på laget

Vi vokser og trenger flere på laget

Vil du jobbe med noe som virkelig betyr noe? Tett opp mot utfordringene vi har med klima og naturmangfold? Og alt regelverket som kommer fra EU? Da er du bærekraftsrådgiveren vi ser etter. Vi trenger også en driftig ballsjonglør til salgsavdelingen, så gå inn på annonsene og søk i dag!

Rådgiver bærekraft

Som medarbeider på bærekraftsteamet til NORSIRK vil du være en sentral del av et selskap som jobber direkte med overgangen til en sirkulær økonomi og en bærekraftig utvikling. Stillingen krever av deg at du er fleksibel og nysgjerrig. Du vil ha en sentral rolle i å finne de beste løsninger for våre kunder og veilede dem i bærekraftarbeid. Hos Norsirk får du mulighet til å bidra til å utvikle morgendagens løsninger for produsentansvar, råvareutfordringer og ikke minst plast-floken vi alle står oppe i.

Hvis du er ambisiøs på egne vegne, har lyst å sette spor i en bransje preget av det grønne skiftet og er klar for endringer, og er du i tillegg selvstendig og analytisk – da kan dette være drømmejobben for deg!

Les mer om stilling ledig som bærekraftsrådgiver her

 

Salgs- og markedskoordinator

I denne stillingen blir du navet i vårt salgsteam og får en av de viktigste rollene i Norsirk.

Som del av Norsirks salgsavdeling vil du være en sentral del av et selskap som jobber direkte med overgangen til en sirkulær økonomi og en bærekraftig utvikling. Stillingen krever av deg at du er fleksibel og nysgjerrig. Du vil ha en sentral rolle i å finne de beste løsninger for våre kunder og veilede dem. I denne jobben vil du være involvert i alle deler av salgsavdelings virke fra backoffice systemer, kundekontakt, rådgivning, markedsføring, Some, messer, kurs og mye annet.

Se fullstendig stillingsannonse for salgs- og markedskoordinator og søk her

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby