Du er her: Hjem / / Tett nordisk samarbeid
Tett nordisk samarbeid

Tett nordisk samarbeid

Danmarks søsterselskap Elretur, var på Helsfyr og delte erfaringer og læringer med Norsirk sist uke. -Alle er ikke klar over det tett samarbeidet vi har med andre returselskaper i Norden, sier driftsdirektør  i Norsirk, Zlatko Kazaz. Han tok danskene med på tur til arbeidsmarkedstiltaksbedriften OPT (Oslo Produksjon og Tjenester) og fikk vist frem hvordan vi jobber med gjenbruk av EE-produkter sammen med denne bedriften.

Norsirk har med gode resultater ivaretatt produsentansvar for emballasje siden 2020. I Danmark starter Elretur opp med det samme i 2024, og de to produsentansvarsselskapene ser på mulighetene for samarbeid på flere områder i forbindelse med at begge ivaretar både EE, batterier og emballasje.

Driftsdirektøren kan røpe at det kommer noen spennende nyheter om samarbeidet ila våren - som vil gavne kundene til både Elretur i Danmark og Norsirk i Norge. -Vi kommer tilbake med spennende nyheter før påske, smiler driftsdirektøren, mens han forklarer hvordan samarbeidet med OPT fører til så høye gjenbrukstall på brukte IT-produkter.

På bildet fra høyre:  Thomas Wist Kirkemo fra OPT, Stian Holmen og Zlatko Kazaz fra Norsirk, Bodil Stenholt, Morten Harboe-Jepsen og Jesper Bøttcher fra Elretur.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby