Du er her: Hjem / / Bli med på vår bærekraftsreise som salgsrådgiver
Bli med på vår bærekraftsreise som salgsrådgiver

Bli med på vår bærekraftsreise som salgsrådgiver

Har du en lidenskap for bærekraft og erfaring innen salg? Som en ledende aktør innen produsentansvarsordninger og rådgivningstjenester, søker vi nå etter en dyktig salgsrådgiver til vårt team.

Rollen som salgsrådgiver

Som salgsrådgiver hos Norsirk vil du bli en sentral del av vårt salgsteam. Hovedoppgavene vil være å selge våre produsentansvarsordninger og rådgivningstjenester til både nye og eksisterende kunder. Du trenger ikke komme ferdig utlært om hva det er produsentansvar innebærer, da vi har godt kvalifiserte fag- og kunde- eksperter som vil hjelpe deg med dette. Så lenge du har passion, har vi kollegaene.

Er det deg vi ser etter?

Erfaring innen salg og kunne vise til gode resultater er en fordel. Vi tror at den personen vi trenger på laget har godt med engasjement, liker å være selvgående, ta initiativ, er ambisiøs og utadvendt. I tillegg er det viktig at du tar eierskap til kunderelasjoner og er dyktig i forhandlinger og kontraktsarbeid. 

Hvorfor Norsirk?

Norsirk har i 25 år vært en pioner innen håndtering av produsentansvar på elektriske og elektroniske produkter, og senere batterier og emballasje. Med nærmere 3000 kunder og en stadig økende satsing på innsamling og gjenvinning av emballasje, er Norsirk i kontinuerlig vekst. Selskapet, som holder til på Helsfyr i Oslo, består av 19 engasjerte medarbeidere som jobber sammen for en bærekraftig fremtid. 

Les mer om stillingen og søk via vår rekrutteringspartner IMPACT. 

Del dette innlegget
Anne T. R. Avatar

Anne T. R.