Du er her: Hjem / / REdu- Sommer
REdu- Sommer

REdu- Sommer

Alle våre REdu-interns er nå på plass, og skal bidra på forskjellige fagfelt hos Norsirk gjennom hele sommeren. 

Tidligere i år utlyste vi flere prosjekter via Avfall Norge og deres program REdu-interships, og nå er fire studenter plass. I Norsrik har vi svært god erfaring med å være en del av REdu-programmet, og har hatt stor nytte av studenter tidligere år. 

Hva er REdu-Internship?

En REdu-intern er en del av et initiativ organisert av Avfall Norge, bransjeorganisasjonen for avfalls- og gjenvinningssektoren i Norge. I dag kjennetegnes denne bransjen av avansert teknologi, spennende innovasjonshistorier og nye markedsmuligheter. Og ikke minst er det mye i det grønne skiftet som har med denne bransjen å gjøre. REdu-programmet er utformet for å tiltrekke og utvikle unge talenter innen bærekraft, avfallshåndtering, og resirkulering. Her får studentene mulighet til å utvikle relevant kompetanse gjennom praksisplasser, internships og prosjektarbeid i samarbeid med medlemsbedrifter og støttespillere i Avfall Norge.

students

REdu-Internship

REdu er avfalls- og gjenvinningsbransjens rekrutteringsprogram, i regi av Avfall Norge. Siden prosjektets start i 2015 har målet vært å styrke fagtilbudet på høyere utdanning, synliggjøre muligheter i bransjen, og satse på kompetanseutvikling, innovasjon og forskning. 

 

Rebekka Verdal Haakonsen, Eva Valborg Hovda, Marte Burvald Tofastru og Kathrine Rudolfsen er alle dyktige studenter som er på siste året eller akkurat har levert inn oppgaven på sin mastergrad - og fant veien til Norsirk via REdu-programmet. Hver og en har de ulike prosjekter de skal ta for seg denne sommeren.  EUs batteridirektiv skal analyseres, direktivene produsentene må levere på for "compliance" kartlegges og ombruksemballasje i Norge og resten av Europa er noe av det studentene skal jobbe med. . 

- Vi er svært fornøyd med å ha fått alle studentene på plass hos oss, særlig disse dyktige damene, og håper Marte, Rebekka, Eva og Kathrine vil trives med oss denne sommeren, sier Guro Kjørsvik Husby, kommersiell direktør i Norsirk. 

Guro fortsetter med å rose REdu-programmet og den plattformen den er som gir unge talenter muligheten til å utvikle kompetanse innen bærekraft, avfallshåndtering og resirkulering. - Det er inspirerende å se hvordan programmet tiltrekker seg studenter som ønsker å gjøre en forskjell i vår bransje, sier Guro.

- I Norsirk er vi alltid på utkikk etter måter å innovere og forbedre våre prosesser på, og med REdu-internsene på laget, er vi sikre på at denne sommeren vil være spesielt produktiv og lærerik for alle involverte. Studentene skal jo gjøre et arbeid vi ellers måtte ha gjort selv - så før de avslutter tiden sin hos oss er det mye kompetanseoverføring til oss Norsirk-ansatte som skal gjøres, avslutter Guro.

 

parallax redu

REdu-interns

Kommersiell direktør i Norsirk, Guro Kjørsvik Husby, med våre ferske sommer- interns. Her på bli kjent-lunsj en herlig sommerdag i Oslo.

- Det er inspirerende å se hvordan REdu-programmet tiltrekker seg studenter som ønsker å gjøre en forskjell i vår bransje, sier Guro.

 

Del dette innlegget
Anne T. R. Avatar

Anne T. R.