Du er her: Hjem / / Ny fagsjef
Ny fagsjef

Ny fagsjef

Anastasiia Moldavska er Norsirks fagsjef for emballasje fra 1. mars. Anastasiia har allerede vært i emballasjetemaet i flere år, og tar nå over ansvaret for hele teamet.

På jakt etter gode løsninger

Den nye fagsjefen vil fortsette arbeidet med å finne de beste materialgjenvinningsløsningene for fraksjonene teamet har ansvar for. -Det er jo særlig plastemballasjen som skaper utfordringer og som «alle» er opptatt av, men de andre fraksjonene er det også viktig å søke etter stadig bedre løsninger for, påpeker den nye fagsjefen.

Positiv til EU

Anastasiia Moldavska er svært positiv til EU og deres helhetlige tilnærming til bærekraftsutfordringene. -Det skal bli spennende i årene som kommer å støtte produsentene som er kunder hos Norsirk til å komme i mål med alle kravene som ligger i de kommende forordningene som kommer fra EU, sier Anastasiia. -Det blir store endringer for mange, og vi skal sørge for at våre kunder stiller forberedt til det som kommer. Fagsjefen viser til innsiktskurset om emballasjeoptimering som skal arrangeres allerede sist i mai, som er et av flere tiltak som Norsirk gjennomfører for å forberede kundene sine på det nye regelverket som kommer.

Ta kontakt

Fagsjefen oppfordrer alle produsentansvarskunder og potensielle kunder til å ta kontakt med henne og teamet hun leder for mer info om hva som kommer fra EU og hvilket ansvar produsentene vil få som følge av nytt regelverk. -Vi har akkurat spilt inn til Miljødirektoratet at det er svært viktig nå å følge EUs forordninger, slik at regelverket blir likt for de som skal ivareta produsentansvar både i Norge og i andre EU-land. Hun understreker at med de store endringer som kommer bør det ikke (!) bli en oppgave for produsentene å måtte holde oversikt over forskjellig regelverk i forskjellige land på toppen av det hele.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby