Du er her: Hjem / / Norsirk styrker markedsarbeidet
Norsirk styrker markedsarbeidet

Norsirk styrker markedsarbeidet

Fra november er Anne T. Ringvold med på Norsirk-laget ! Hun er nykommer nummer 3 denne måneden, sammen med Jørgen og Cecilie!

Med en bachelor i internasjonal markedsføring og MBA (Master of Business Administration) fra tidligere, har Anne selv ledet og drevet med import og salg av bærekraftige merkevarer og produkter til norske detaljforhandlere de siste 9 årene. Med hjerte for salg og markedsføring skal hun nå støtte salgsteamet og resten av oss i Norsirk med ansvar kundesupport og CRM-systemene våre, i tillegg til at hun vil jobbe tett med kommunikasjonsavdelingen på huset.

«Det at jeg nå skal få være med å bidra med ytterligere vekst i en så fremoverlent bedrift som Norsirk, er stort! At jeg skal få lære enda mer om sirkulær økonomi og det grønne skiftet, blir ikke bare spenneden og gøy, men dette er noe jeg anser som svært viktig i den tiden vi befinner oss i, og ikke minst i årene som kommer» sier en smilende Anne.

Både kommunikasjonsdirektør i Norsirk, Guro K. Husby og salgsdirektør Stian Holmen er godt fornøyd med å få med Anne på laget.  -Vi ser at vi trenger en fremoverlent «norsirker» som både kan ta vare på kundene våre, bidra med salg og være en medspiller innen markedsføring, og gleder oss over å få med Anne på laget, sier Guro K. Husby.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby