Du er her: Hjem / / Norsirk klar for drikkevare-emballasje
Norsirk klar for drikkevare-emballasje

Norsirk klar for drikkevare-emballasje

Norsirk har nå godkjenning fra Miljødirektoratet som produsentansvarsselskap for drikkevare-emballasje. Det betyr at alle som importerer eller produserer drikke – kan få sitt produsentansvar ivaretatt gjennom Norsirk.

-Å tilby kundene våre produsentansvar for alle ordningene de trenger dette på, er absolutt målet til Norsirk, sier administrerende direktør Stig Ervik. -Det er omfattende regelverk i dag – og med alt som kommer fra EU blir det enda mer å ha oversikt over. Derfor bygger vi på med enda flere produsentansvarsordninger hos Norsirk, slik at kundene våre skal få dekket alle sine behov på ett sted, sier Ervik.

Anastasiia Moldavska, som er fagsjef for ale typer emballasje hos Norsirk, er i gang med å forfatte en veileder til alle som trenger å få ivaretatt sitt produsentansvar på drikkevarer. -Det er økonomiske incentiver for å ta produsentansvar for drikkevareemballasje, og annerledes enn for vanlig emballasje, påpeker Anastasiia Moldavska.

-Vi kommer med informasjonsmateriale ila svært kort tid, slik at kundene våre skal få innsikt i hvordan akkurat dette produsentansvaret fungerer, sier fagsjefen.

Har du allerede behov for å få på plass en kontrakt om drikkevare-emballasje – ta kontakt på adm@norsirk.no - andre spørsmål tas med administrerende direktør Stig Ervik (907 70 700 / stig@norsirk.no ) eller kommunikasjonsdirektør Guro Kjørsvik Husby (99 500 518 / guro@norsirk.no)

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby