Du er her: Hjem / / Møt oss på Eliaden
Møt oss på Eliaden

Møt oss på Eliaden

Har du spørsmål om produsentansvar på elektronikk, batteri eller emballasje? Eller ønsker du å være med i trekningen av en flott tursekk? Kom og ta en prat med oss på stand C01-25.

Fra tirsdag 31. mai til torsdag 2. juni er vi til stede på Eliaden. På standen vår får du svar på alt du lurer på om produsentansvar.

I tillegg kan du være med i trekningen av en av disse fine tursekkene:

Foto av Key Account Manager i Norsirk med to tursekker fra Norsirk, som skal deles ut på Eliaden.
Key Account Manager, Hege Skodje, med de fine tursekkene du kan vinne på Norsirk-standen på Eliaden.

Forbered deg på nye regler

Som produsent eller importør av elektronikk, batterier og emballasje er du ansvarlig for produktet til det er ferdig miljøsanert og gjenvunnet. I tillegg skal du ta hensyn til gjenvinningsprosessen når du designer og produserer produkter.

Ikke alle er klar over ansvaret de har som produsent. Mange kjenner heller ikke godt nok til hvordan de ivaretar ansvaret sitt. I tillegg står vi overfor mange endringer og nye reguleringer, som vil påvirke deg som er produsent eller importør av elektronikk, batterier og emballasje. For mange kan det være overveldende å sette seg inn i lovverket.

På Eliaden møter du Stian, Hege, Shan og Abbas fra Norsirk. De er ansvarlige for våre kunder, og kan hjelpe deg med å få svar på spørsmål som: Hva er ansvaret mitt som produsent? Hvordan ivaretar jeg ansvaret mitt i henhold til loven? Hvordan rapporterer jeg bærekraftsinitiativene mine? Hva er sirkulærøkonomi, og hva er min rolle i den?

Ønsker du å snakke med oss allerede nå? Legg igjen kontaktinformasjonen din her, så kontakter vi deg for en hyggelig prat.

Hvem og hva er Norsirk?

Norsirk er et landsdekkende produsentansvarsselskap for elektriske og elektroniske produkter, batterier og emballasje. Det vil si at vi ivaretar produsentansvaret ditt for alle fraksjoner, slik at du kun trenger én leverandør å forholde deg til for å ivareta produsentansvaret ditt. Det vet vi at kundene våre setter stor pris på.

– Kundene våre gir uttrykk for at det er viktig for dem å ha én leverandør å forholde seg til. Vi har jobbet mye med å tilrettelegge for at produsentansvarskundene våre skal ta sitt miljøansvar gjennom oss på en administrativt fornuftig og enkel måte. Det ser vi resultatet av i den ferske kundeundersøkelsen vår, påpeker Stig Ervik, administrerende direktør i Norsirk.

Les mer om hvorfor ni av ti anbefaler Norsirk som returselskap her.

Å ta produsentansvar gjennom Norsirk gir deg:

1.      Overholdelse av myndighetskrav

Vi sørger for at bedriften din overholder alle myndighetskrav knyttet til elretur, batteri og emballasje. Dermed slipper du å tenke på innrapportering til offentlige myndigheter, og kan fokusere mer på kjernevirksomheten.

2.      En sirkulær verdikjede

Vårt gjenvinningsnettverk binder sammen verdikjeden til bedriften din, og gjør den sirkulær.

3.      Bevis på samfunnsansvar

Du får et miljøsertifikat som viser at din bedrift tar sitt samfunnsansvar. Det gir kundene dine trygghet om at produktene de kjøper blir til ren verdi etter at de er oppbrukt.

Vi gleder oss til å prate mer med deg på stand C01-25. Messen varer fra 31. mai til 2. juni og er åpen mellom 09:00 til 17:00. Ønsker du å snakke med oss allerede nå? Legg igjen kontaktinformasjonen din her, så kontakter vi deg for en hyggelig prat.

Del dette innlegget
Elin Avatar

Elin