Du er her: Hjem / / Miljøsertifikater for 2024
Miljøsertifikater for 2024

Miljøsertifikater for 2024

Nå er det mulig å laste ned årets miljøsertifikater, dette gjør du inne på Norsirkportalen. Miljøsertifikatene oppdateres hvert år med aktuell informasjon om hvilke typer produsentansvar som ivaretas, i tillegg til perioden det gjelder. Dokumentene er nyttige til både interne og eksterne revisjoner, samt i anbudsprosesser hvor det kan være aktuelt å legge ved dokumentasjon på at din bedrift tar sitt lovpålagte produsentansvar. 

Ta ansvar og ta miljøet på alvor!
Stadig oftere opplever vi i Norsirk at våre kunder også velger å legge en kopi av miljøsertifikatene på den delen av nettsidene sine som omhandler miljø, for nettopp å dokumentere at man som selskap tar miljøansvar og ivaretar det lovpålagte produsentansvaret gjennom en seriøs aktør.

Norsirk er godkjent returordning og totalleverandør av produsentansvar for norske virksomheter, og har nå godkjennelser på hele 10 produsentansvarsordninger fra Miljødirektoratet. Med godkjennelsen på treemballasje og drikkevareemballasje som de to siste – lever produsentansvarselskapet opp til sitt eget mål om å være en one-stop-shop for våre kunder.

Sammen med våre samarbeidspartnere sørger vi for at din bedrift overholder alle myndighetenes krav knyttet til EE-avfall, emballasje, drikkevareemballasje og batterier. 

Miljøsertifikatene henter man selv ut i Norsirkportalen. Logg deg inn på din bedrift og last ned de gjeldene sertifikatene. Kontakt oss dersom du trenger hjelp til å komme inn i portalen.

Del dette innlegget
Anne T. R. Avatar

Anne T. R.