Du er her: Hjem / / Kartlegging av B2B markedet av brukte mobiler
Kartlegging av B2B markedet av brukte mobiler

Kartlegging av B2B markedet av brukte mobiler

Fra NMBU på Ås utenfor Oslo har Norsirk hentet en  praktikant denne sommeren; Oscar C. Husebye. Han studerer industriell økonomi og teknologiledelse ved NMBU, med spesialisering i innovasjon og produktrealisering. I tillegg er han aktiv som studentpolitiker i Oslo. Oscar skal kartlegge B2B-markedet for gjenbruk av mobiler og printere/kopimaskiner, og gleder seg til å ta kontakt med samarbeidspartnere og aktører den kommende tiden.

-Det er viktig for Norsirk å finne ut av hvor stort dette markedet er, og vi vet ikke om noen andre som har kartlagt B2B markedet på den måten som Oscar skal gjøre for oss i sommer, sier driftsdirektør i Norsirk, Zlatko Kazaz.

Oscar selv ser frem mot en spennende tid hvor han skal kjenne på sirkulærøkonomi i praksis - ikke bare på papir.  -I politikken blir det mye prat om sirkulærøkonomi og bærekraft, men i NORSIRK får jeg muligheten til å jobbe med konkrete  saker i praksis. Det er et arbeid jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang med. Oscar er sikker på at mer gjenbruk av IT-utstyr er helt nødvendig for at Norge og verden både skal møte markedets etterspørsel og bærekraftsforpliktelsene vi står ovenfor.

Les mer om hvor mye gjenbruk Norsirk allerede er i gang med her.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby