Du er her: Hjem / / Gratis film til EE-avfallsdagen
Gratis film til EE-avfallsdagen

Gratis film til EE-avfallsdagen

WEEE Forum arrangerer «International E-Waste Day» for fjerde gang. For å gjøre det enklere å delta bruker vi i Norge som vanlig hele uka. Dette er en glimrende mulighet til å øke oppmerksomheten rundt retur av EE-avfall hos forhandlere og på gjenvinningsstasjoner. Alle som har produsentansvar, alle som er forhandlere av EE-produkter og kommuner og IKS’er har en informasjonsplikt etter forskriften – og her legges det til rette for en felles innsats.

Gratis film til felles nordisk informasjonskampanje

I forbindelse med EE-avfallsuka er Norsirk, sammen med den andre returselskapene i Norge, Sverige og Danmark, involvert i å spre budskapet om å bli med på en holdningskampanje – helt gratis.  Alle kundene våre, kommuner i hele landet og andre som er interesserte kan gratis bruke filmene i sine kanaler, med seg selv som avsender.

Det ligger tilgjengelig tre filmvarianter som kan lastes ned, og filmene skal kjøres i uke 41.

Lag din automagiske gratisfilm om EE og batteri på therecyclableadvert.com

Alt du gjør er å laste opp egen logo, velge ønsket budskap, og distribuere filmene der du måtte ønske, enten det er Facebook, LinkedIn, Instagram eller Youtube.

Vi håper du oppnår knallbra distribusjon av filmen – i alle dine sosiale mediekanaler! Lik og del når du treffer på noen av filmene i sosiale medier – slik at vi når flest mulig med budskapet om at det er viktig å samle inn og gjenvinne EE-avfall på rett vis.

Del dette innlegget
Simen Berg Avatar

Simen Berg