Du er her: Hjem / / Er du vår nye kollega?
Er du vår nye kollega?

Er du vår nye kollega?

Vil du bidra til å løse plastkrisa? Norsirk søker etter en fremoverlent rådgiver til emballasjeteamet sitt! Hvis du er ambisiøs på egne vegne, hvis du har lyst å sette spor i en bransje preget av det grønne skiftet og hvis du er klar for endringer – da kan du passe hos oss i Norsirk.  

Vi trenger en som kan bidra innen produsentansvarsordningen for emballasje. Norsirk er fortsatt i en oppstartsfase innen satsingen innen dette produsentansvaret – og som rådgiver på teamet vil du få stor mulighet til å bidra til hvilken retning selskapet skal gå i.

Hvem er du?

Vi ser oss om etter deg har relevant høyere utdanning, og som kjennetegnes ved å være nysgjerrig, selvstendig og fleksibel når det gjelder arbeidsoppgaver. Du har gjerne erfaring fra avfallsbransjen (uten at det er et krav), og være nyutdannet eller ha flere år på baken som konsulent. Det viktigste er at du er ambisiøs på egne vegne, på miljøets vegne og på Norsirks vegne.

Hva skal du bidra med?

Arbeidsoppgavene vil spenne bredt og variere over tid, aktuelle oppgaver er:
  • nedstrømskontroll og oppfølging av gjenvinningsanlegg i hele verden
  • vedlikeholde systemer for ivaretakelse av produsentansvar for Norsirks kunder
  • bearbeide talldata og fremstille rapporter
  • spille ball med resten av emballasjeteamet og ta tak i arbeidsoppgaver på eget initiativ
Arbeidsoppgavene, prosjektene og endringer i EU-regelverk og norsk regelverk medfører et bredt spekter av muligheter til en spennende jobb. Den operative driften, innsamling og gjenvinning av emballasje, startet 1.1.20 – og teamet har fortsatt mange veivalg som skal tas i årene som kommer, som vi trenger en ivrig og positiv rådgiver til å være med på reisen.

Hvorfor skal du jobbe i Norsirk?

Lønn, forsikringer og pensjon er selvfølgeligheter som er på plass. Du vil også få mulighet til å skaffe deg et bredt nettverk innen avfallsbransjen særlig i Norge, men også i andre land. Egenutvikling i stillingen er også noe de aller fleste stillinger i dag tilbyr.

Den viktigste årsaken til at du vil jobbe med oss – og som er det vi tilbyr i denne stillingen - er at du får bidra – med deg selv - og sette spor. I en avdeling som arbeider opp mot det alle vet i alle fall litt om i dag; EUs regelverk, det grønne skiftet, forsøplingsproblematikken i hele verden, plast i havet, overforbruk av jordkloden, en teknologisk utvikling som raser av gårde innen materialgjenvinning, og ulovlig eksport av avfall. Så vil du gjøre en endring – påvirke og få på plass systemer i Norge som kan bidra til de gode løsningene – da skal du jobbe hos Norsirk.

I tillegg til å laste opp CV når du søker, ber vi om at du også legger ved ditt søknadsbrev. I dette skriver du hva ditt viktigste bidrag til den videre utviklingen av Norsirk vil være. Vi etterspør dokumentasjon på gjennomført relevant utdanning og erfaring fra kandidater som går videre i prosessen.

Hvordan søke?  Bruk denne lenka her. 

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby