Du er her: Hjem / / Dere er vel med??
Dere er vel med??

Dere er vel med??

Snart er det igjen tid for The Recyclable Advert - den internasjonale e-avfallsdagen - den 14. oktober.

Det er lett å delta, og spredningen av budskapet blir selvfølgelig bedre jo flere som deltar! For årets Recyclable Advert har vi nok en gang valgt å jobbe med symbolikken rundt resirkulert kampanjemateriale. Budskapet i sin enkelhet er: ikke lagre ting hjemme, bli en hverdagshelt - og RESIRKULER. Fjorårets kampanje var vellykket, men kan vi ha enda flere som deltar i år? Spre gjerne denne informasjonen til rett person i selskapet - hvis det ikke er deg. Filmene er humoristiske, men med et tydelig budskap, og gjennom noen få klikk lager du selv filmer der bedriften din er avsender!

Slik gjør du det:

Gå til therecyclableadvert.com> Lag film> Velg logoen din> Velg en av tre meldinger som skal være synlige på slutten av filmen. Ferdig!

Du mottar en e -post i innboksen din med en komplett mediepakke med alle fire filmene, og tilhørende bilder for sosiale medier.

 

Når går kampanjen?

Årets kampanje strekker seg over tre uker (uke 40/41/42) og inkluderer videoer og bilder. For best effekt, samt for å gi forbruker en mulighet for til å delta gjennom å dele det samme budskapet, er dette et forslag til hvordan kampanjen kan settes opp:

Uke 40: Tema: Én er nok Film 1 (studenten) + stillbilde I ukene før 14. oktober brukes film 1 og stillbilde for å bygge fortellinger rundt kampanjen.

Uke 41: Tema: Riktig ting på rett sted Filmer 2 og 3 (kjæresten og kjæresten) + stillbilder I løpet av uke 41, når den internasjonale e-avfallsdagen faktisk er, brukes film 2 & 3 og stillbilder.

Uke 42: Tema: Noen ganger må man skilles for å nå sitt fulle potensial Film 4 (The Mother) + stillbilde Uken etter fortsetter kampanjen å skape bevissthet om resirkulering av elektronikk og batterier med film 4 + stillbilde.

Kampanjen er vårt bidrag til International E-Waste Day, et felles initiativ i Europa for produsenter, innsamlingssystemer, gjenvinnere og alle andre som ønsker å oppmuntre til økt gjenvinning av elektrisk avfall! Materialet og mer informasjon om kampanjen finner du nå på therecyclableadvert.com

Takk for at du bidrar!

The recyclable advert

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby