Du er her: Hjem / / Bærekraft som konkurransefortrinn
Bærekraft som konkurransefortrinn

Bærekraft som konkurransefortrinn

 

OBS - dette er et gammelt arrangement, nye kunngjøres på  Norsirk.no/frokostseminar/

Vi inviterer til frokostseminar på Stratos ved Youngstorget torsdag 26. mai 2016 kl 0830 (frokost fra 0745).

Bærekraft som konkurransefortrinn – hvordan samfunnsansvar øker lønnsomheten

Begreper som grønn omstilling og sirkulær økonomi florerer i samfunnsdebatten. Det er ikke lenger spørsmål om hvorfor, men hva og hvordan. Internasjonale tungvektere som Apple, Miele og H&M satser stort på gjenvinning og ombruk. Men hvordan tjener man egentlig penger på en bærekraftig forretningsmodell? Og hva er en sirkulær verdikjede?

Kræsjkurs i bærekraftig forretningsmodell

Forskerduoen Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Pedersen underviser til daglig økonomistudenter og næringslivsledere i hvorfor bærekraftige forretningsmodeller lønner seg. På Elreturs frokostseminar vil de holde et kræsjkurs i hva en bærekraftig forretningsmodell er og hvordan samfunnsansvar øker lønnsomheten i din bedrift.

Elreturs nye forretningsmodell for produsentansvar

Elretur er et produsentansvarsselskap i endring. Administrerende direktør, Stig Ervik, vil lansere Elreturs nye forretningsmodell. Produsentansvar innebærer at Elretur har kontroll på dine produkter, fra endt levetid frem til ny råvare. Gjennom sitt gjenvinningsnettverk tar Elretur ansvar for din bedrifts forpliktelser overfor myndighetene. Ervik vil presentere resultatene av kundenes innsats i 2015 og forklare hvordan Elreturs gjenvinningsnettverk skaper sirkulære verdikjeder for over 2 000 norske bedrifter.

Tre år med forskning og utvikling

Guro Kjørsvik Husby, markeds- og informasjonssjef i Elretur, vil til slutt presentere resultatene fra Elreturs storsatsing på forskning og utvikling over de siste tre årene.

Frokost vil bli servert fra kl 0745. Seminaret er forventet å være ferdig til kl 1000. Arrangementet er gratis.

Del dette innlegget
Simen Berg Avatar

Simen Berg