Du er her: Hjem / / Bærekraft i Europa, Midtøsten og Afrika
Bærekraft i Europa, Midtøsten og Afrika

Bærekraft i Europa, Midtøsten og Afrika

Det heves at Dell er i en egen divisjon hva gjelder bærekraft. Det skal vi høre mer om fra Lousie Koch som kommer til NORSIRKs seminar den 30. mars, i Kulturkirken Jakob.

Louise Koch er Corporate Sustainability Lead for Dell i Europa, Midtøsten og Afrika. I 2016 ble Louise kåret til en av 100 Most Impactful CSR Leaders. Hennes arbeid er drevet av en lidenskap for å bygge en bedre verden. Louise mener at næringslivet har et ubegrenset potensial til å utvikle bærekraftige løsninger ved å aktivere kraften av innovasjon, bedriftstenkning, og globale relasjoner. Louise var tidligere Head of CSR for Dansk Erhverv. Hun tjente også som styremedlem i det danske etisk handel-initiativet og var en nasjonal ekspert i ICC-kommisjonen på CSR og antikorrupsjon.

Overorndet tema for NORSIRKS seminar er "Bærekraft etter Trump: Er næringslivet vårt siste håp?" Kanskje vil vi bli klokere etter å ha hørt på Louise fra Dell Arrangementet er gratis, med enkel bevertning, og finner sted i Kulturkirken Jakob, kl. 14:00.

Dersom du ønsker å delta, ber vi deg vennligst om å registrere deg på denne lenken.

Louise Koch fra Dell kommer til Norge for å fortelle om bærekraftsarbeidet Dell gjør i Afrika, Midtøsten og Europa.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby