Du er her: Hjem / / 2023 – et år med vekst
2023 – et år med vekst

2023 – et år med vekst

Et nytt år er like rundt hjørnet, og når vi i Norsirk kikker tilbake på 2023 har det vært et spennende år for oss og produsentansvarskundene våre.

I løpet av året har vi fått godkjenning på 2 nye lovpålagte produsentansvarsordninger. I dag tilbyr vi ivaretagelse av hele 10 forskjellige lovpålagte produsentansvar for kundemassen vår. Det er vi godt fornøyde med, og i tillegg til de lovpålagte ordningene tar vi også på oss å samle inn og gjenvinne landbruksplast. Fra 1. januar 2024 er det Norsirk som skal samle inn og sørge for å gjenvinne 60 prosent av denne fraksjonen i Norge.

Bakgrunnen for satsingen vår på vekst er at vi tidlig besluttet å være en one-stop-shop for alle som trenger tjenestene våre. Derfor er det sannsynlig at vi vil tilby enda flere produsentansvarsordninger gjennom Norsirk i 2024. Beslutningene om vekst gjenspeiles også i antall norsirkere som jobber hos oss. I 2023 har vi fått 5 nye ansatte, som skal bidra for å imøtekomme det grønne skiftet og alt som kommer fra EU av regelverksutvikling og de nye produsentansvarsordningene vi skal levere på. Sjekk ut årsrapporten vår, Ren Verdi 2023, for mer om både produsentansvarsordningene og de nye ansiktene vi har fått om bord. I årsrapporten kan du og lese om gjenvinningsresultatene våre og CO2-ekvivalenter spart på grunn av produksjonen av råvarer fra avfallet vi samler inn.

I 2024 feirer vi 25-årsjubileum, og mer om det kommer over nyttår. Jeg anbefaler alle å følge med på nettsidene våre og i sosiale medier for arrangementer i den forbindelse.

God jul og godt nytt år ønskes fra alle i Norsirk.

 

Stig Ervik
Administrerende direktør

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby