Du er her: Hjem / / Tar du ansvar?
Tar du ansvar?

Tar du ansvar?

Er du med og sørger for at emballasjen rundt produktene du importerer blir gjenvunnet?
Gjennom å ta produsentansvar for emballasje hos Norsirk, gjør du det.

Flere og flere etterspør at man er med i en produsentansvarsordning når anbud skrives, nye produkter skal kjøpes inn, med mer. Både det offentlige og private forespør nå at et kundeforhold eller medlemskap i et produsentansvarsselskap, også kjent som returselskap, er på plass. Hvis du ikke dette i orden – ta kontakt med oss så hjelper vi deg i mål.

Produsentansvar på emballasje er en viktig mekanisme for å fremme miljøvennlig praksis og ansvarlig avfallshåndtering, her til lands og også på verdens basis. Vi hjelper deg med å ta ansvar og ønsker bidra til å motivere deg som produsent og importør av varer til Norge, til å redusere mengden emballasje som brukes - noe som igjen minsker avfallsmengden. Ved å ta produsentansvar kan du og din bedrift bidra til å bevare naturressurser og redusere behovet for å utvinne nye råmaterialer.

Samlet sett bidrar produsentansvar på emballasje til en mer bærekraftig og sirkulær økonomi, hvor ressurser utnyttes bedre og miljøpåvirkningen dermed kan reduseres.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby