Du er her: Hjem / / Studenter på plass hos Norsirk
Studenter på plass hos Norsirk

Studenter på plass hos Norsirk

Ane C. H. Olafsrud jobber som praktikant hos Norsirk i sommer. Ane er resten av året masterstudent på UiO, i Organisasjon, Ledelse og Arbeid. Der tar hun fordypning i 'bærekraft og omdømme', en retning hun gjerne fordyper seg i både på universitetet og i fritiden.

Hun er svært interessert i praksiser rundt bærekraft og sirkulærøkonomi, og har blant annet vært frivillig i Framtiden i våre hender. Hun har også en kreativ side og blir trigget av alt som er en kombinasjon av vakkert og funksjonelt, som god design. For Norsirk skal hun jobbe med produsentansvarskunder og finne gode eksempler på deres arbeid med emballasjeoptimering.

"Det er spennende å kunne jobbe helhetlig med en rapport til Norsirk, og jeg gleder med til å snakke med produsentansvarskunder  for å få innsyn i hvilke grep de gjør for å gjøre emballasjen deres mer miljøvennlig." smiler Ane.

Kommunikasjonsdirektør i Norsirk er svært godt fornøyd med å ha studenter med på laget. -I fjor hadde vi 3 studenter eller interships med oss gjennom sommeren - og kvaliteten på arbeidet som ble levert var svært høy. Guro Kjørsvik Husby er sikker på at arbeidet som skal leveres i år vil bli av like god kvalitet. -Alle våre kunder må rapporterer på emballasjeoptimering - og i sommer skal Ane ut og intervjue kundene våre og finne de gode eksemplene - som også skal inn i årets rapport til Miljødirektoratet, påker Husby.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby