Du er her: Hjem / / Er du med på StafettBirken 2017?
Er du med på StafettBirken 2017?

Er du med på StafettBirken 2017?

NORSIRK viderefører tradisjonen og inviterer kunder, leverandører og andre interesserte til å gå StafettBirken på Lillehammer sammen med oss. Fredag 17. mars braker det løs – med ny løype også! Tidligere år har StafettBirken gått fra Rena til Lillehammer – i år er det en runde som skal gås av alle – så mulighetene for å heie frem lagkameratene sine er absolutt tilstede (for øvrig også enklere å sammenligne tidene sine- for de som ønsker det). Å gå på lag med miljøet og NORSIRK er et svært sosiale arrangement. Alle som går sammen med oss får lik lue – slik at vi lettere skal kjenne hverandre igjen – og slå av en prat. Det kunne tidligere bli en stund å vente på de forskjellige etappene – og da var det greit å ha noen å diskutere skismurningen med.

Når: Fredag 17. mars Hva: StafettBirken på lag med miljøet og NORSIRK Og: Stor feiring av egen innsats samt premiering på Lillehammer hotell fredag kveld når vi alle er vel i mål

NORSIRK sørger for påmelding av lagene. Vi inviterer også alle til festmiddag fredag kveld, på Lillehammer hotell. Dere må selv dekke transporten til Lillehammer, samt overnattingen på hotellet. Vi har reservert en del rom, og det er førstemann til mølla som gjelder. Vi garanterer også fine deltakerpremier til alle som går sammen med oss og som er på festmiddagen fredag kveld.

Påmelding sendes guro@norsirk.no så raskt som mulig, med informasjon om: - Navn på laget: - Navn på lagdeltakerne: - Overnatting fra torsdag til fredag: - Overnatting fra fredag til lørdag: - Deltakelse festmiddagen:

Mer om løypeprofil – Birkenarrangemtet osv kan du lese om her: http://www.birkebeiner.no/no/Nyhetsartikler/StafettBirken-i-ny-drakt/

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby