Du er her: Hjem / / Nye krefter på plass i Norsirk
Nye krefter på plass i Norsirk

Nye krefter på plass i Norsirk

Fra mai styrket Norsirk laget med to nye ansatte. Trond Espen McDonald Bygland og Thomas Høie skal bidra til at Norsirk forsetter å levere høy kvalitet på de tre  produsentansvarsordningene selskapet er godkjent for, samt selvfølgelig compliance til alle kundene.

 

Trond Espen blir en del av emballasjeteamet i selskapet, og han har god kjennskap til fagområdet fra før. Han har jobbet i Geminor de siste årene, med ansvar for nedstrøm på fraksjonene papp/papir og plast. Han har og lang erfaring med å jobbe med eksport av avfall og alt det innebærer – og skal ta mye av ansvaret med det arbeidet.

Thomas er ansatt som forretningsutvikler i Norsirk, og skal sørge for at selskapet ivaretar de nye kravene som kommer fra EU og med kravene fra våre kunder, - med gode fremtidsrettete teknologiske løsninger.  Regelverksendringene i EU vil medføre mye ny-utvikling hos Norsirk, både teknisk, kvalitetsmessig og faglig – og der kommer Thomas til å ha en nøkkelrolle. Han har mange års erfaring fra IT/telekom-bransjen i ulike roller, og har de senere årene jobbet aktivt med forretningsutvikling.

Stig Ervik er godt fornøyd med å få nye folk inn i kontorgangene på Helsfyr. -Å få nye folk inn i gangene er alltid positivt for hele selskapet, det skaper en ny dynamikk og setter i gang nye tankeprosesser, mener direktøren. -Både Trond Espen og Thomas kommer med mye relevant erfaring som skal omsettes i Norsirk, og det gleder jeg meg til å se gevinstene av, smiler Stig Ervik.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby