Du er her: Hjem / / Nye folk på emballasjeteamet
Nye folk på emballasjeteamet

Nye folk på emballasjeteamet

-Vi har blitt godkjente som produsentansvarsselskap både for tre-emballasje og for drikkevare-emballasje de siste månedene. I tillegg tar vi, sammen med Felleskjøpet, på oss innsamling og gjenvinning av 60% av landbruksplasten i Norge fra januar av. Med andre ord så vokser vi, og derfor trengte vi flere ansatte, forteller Anastasiia Moldavska, som leder emballasjeteamet i Norsirk. Hun gleder seg veldig over å få med Cecilie Lindvall Wendelboe og Jørgen Amundsen på Norsirk-laget.

Jørgen Amundsen kommer direkte fra en kartleggingsjobb av planter og dyrearter i Brasils jungel til emballasjeteamet, og skal nå sette seg inn i emballasjetypene, nye direktiver og forordninger fra EU og nedstrømsløsninger. Han har master fra universitetet i Stavanger, og sier selv at han er en selverklært nerd og optimist, med særlig interesse for bærekraft, teknologi og innovasjon.

Cecilie Lindvall Wendelboe har med seg mye og solid erfaring med når hun kommer til emballasjeteamet. Hun har flere års ledererfaring fra både kommunikasjonsbransjen, organisasjonsliv og privat næringsliv, samt at hun nylig har tatt en master i bærekraft ved BI.

Begge skal jobbe som bærekraftsrådgivere i Norsirk. -Vi ser at kundene våre har mange spørsmål til alle regelverkene og endringene som kommer fra EU, og for å bistå alle disse, skal Cecilie og Jørgen nå med på Norsirk-laget, smiler lederen deres, Anastasiia Moldavska.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby