Du er her: Hjem / / Norsirks Miljøsertifikater
Norsirks Miljøsertifikater

Norsirks Miljøsertifikater

Stadig flere av våre kunder etterspør Norsirk-sertifikatene for å legge ved i anbudsprosesser, for å benytte når de skal sertifiseres enten innen ISO-sertifiseringene eller ved Miljøfyrtårnsertifisering, eller for simpelthen å vise at man er sitt miljøansvar bevisst.

Årets Miljøsertifikater fra Norsirk er nå klare for nedlasting. Disse kan lett hentes ut i pdf-format fra Norsirks Miljøportal – også på engelsk.

Tre ordninger i samme hus Norsirk tilbyr sine kunder ivaretakelse av 3 forskjellige produsentansvarordninger; EE-avfall, batterier og emballasje. Sertifikatene er våre kunders bevis på at de er tilknyttet en produsentansvarordning, og at de tar sine lovpålagte plikter, slik de er beskrevet i Avfallsforskriften. Det er ett sertifikat for hver produsentansvarordning som ivaretas gjennom oss.

Dokumentasjon I Norsirk opplever vi stadig oftere at våre kunder også velger å legge en kopi av sertifikatene på den delen av nettsidene sine som omhandler miljø, for nettopp å dokumentere at man som selskap tar miljøansvar og ivaretar det lovpålagte produsentansvaret gjennom en seriøs aktør.

Ta gjerne kontakt dersom du ikke har innlogging til vår Miljøportal. Husker du ikke nettadressen dit? Gå til www.norsirk.no og trykk på "min side - logg inn".

Informasjon Det ligger en del plikter for deg som kunde av Norsirk innen informasjon. Dersom du er usikker på hva dette er – book gjerne et møte med en av oss for mer informasjon. Vi sitter på mye kompetanse og ikke minst erfaring på dette området. I denne artikkelen ligger det også en del nyttig informasjon.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby