Lurer du på hvordan din bedrift skal jobbe med den sirkulære økonomien og bærekraftige løsninger? Da bør du melde deg på NORSIRK sitt seminar som skjer i morgen (30.3.2017) i Kulturkirken Jakob i Hausmannskvartalet i Oslo. Arrangementet er gratis, og påmeldingen er fortsatt åpen.
Synes du det kunne vært interessant å få forskjellige vinklinger på temaet? Vi har samlet personer med svært forskjellig ståsted – for å snakke om nettopp bærekraft. Nikolai Astrup er stortingspolitiker, Reynir Indahl er investor, Børge Kjeldstad er gründer og Louise Koch jobber i et av verdens største IT-selskaper.
Reynir Indahl er Managing Partner i Summa Equity, et nordisk investeringsselskap. Private equity-selskapet investerer for å levere langsiktig og konsistent i bedrifter som påvirker verden i en positiv retning. Hvilke tanker gjør han seg om temaet bærekraft og sirkulær økonomi? Er hans investeringer bærekraftige? Og er det næringslivet som må ta ansvaret for sirkulærøkonomien?
Stortingspolitiker Nikolai Astrup fra Høyre har blant annet vært med på å vedta å utrede flere produsentansvarsordninger. På årets landsmøte satt Høyre veldig ambisiøse klimamål rettet mot spesielt plast, marin forsøpling og emballasje. Hva skal politikernes rolle være i debatten om sirkulær økonomi og bærekraft? Hvor mye kan de egentlig bidra med?
Utvikling av nye markeder og forretningsmodeller er sentralt i sirkulærøkonomi-pakken fra EU. Gründerne bak Carrycut har nettopp gjort det. Basert på delingsøkonomi og effektive transportløsninger. Børge Kjeldstad vil fortelle om hvordan det har vært å starte noe nytt – som også skal være bærekraftig.
Dell er et verdensomspennende selskap som har tatt bærekraft på alvor. Louise Koch har ansvaret for konsernets bærekraftssatsing i Europa, Afrika og Midtøsten. Hva kan norske bedrifter lære av måten Dell jobber? Og hvordan ser Louise Koch på produsentansvarsordningen sett opp mot Dells egen verdensomspennende satsing?
Vi har fortsatt noen ledige plasser - meld deg på her.