Du er her: Hjem / / Godt datagrunnlag er et viktig verktøy i virksomhetsstyring
Godt datagrunnlag er et viktig verktøy i virksomhetsstyring

Godt datagrunnlag er et viktig verktøy i virksomhetsstyring

Listen med lovkrav vokser med eksplosjonsartet kraft, og det kommer til å kreve mye for å nå klimamålene som ligger til grunn for EUs grønne skifte.  Dokumentasjon og kontroll på varestrømmene er essensielt for selskap som skal innfri dette, i tillegg til at nye forretningsmodeller må se dagens lys og en stor arbeidsinnsats må nedlegges – både i arbeidstimer og mest sannsynlig også investeringer.   

I avslutningen på Norsirks Innsiktsdag har vi fokus på det konkrete du som produsent og importør kan gjøre innenfor rapporteringsgrunnlag, emballasje og avfallsreduksjon. Vi får i tillegg til generelle råd, lære fra et selskap som står i prosessen med kvalitetsforbedring av sitt datasystem, hvordan har de lyktes og hvilke tips vil de gi andre som skal i gang.

Felleskjøpets bærekraftsreise er i gang – hva gjør de?  

På scenen 9.april står Geir Vik, innkjøpsdirektør i Felleskjøpet ASA, sammen med senior virksomhetsarkitekt Randi Axelsen Andraa. Hun jobber med implementering av nytt ERP-system i Felleskjøpet, hvor datakvalitet er viktig.

Hvorfor dette er viktig, er tema for samtalen. Vi ser både et større perspektiv for arbeidet Felleskjøpet gjør innen bærekraft – men også mot det lovpålagte og det frivillige produsentansvaret for emballasje og landbruksplast som Felleskjøpet tar gjennom Norsirk. 

Samtalen med representantene fra det bondeeide milliardkonsernet ledes av bærekraftsrådgiver Jørgen Amundsen fra Norsirks emballasjeteam. Økta er konkret og praktisk orientert mot hva den enkelte produsent og importør kan, bør og må gjøre, på veien til en mer sirkulær forretningsmodell.

Meld deg på kurs 9.april for å få mer innsikt i viktigheten av godt datagrunnlag, emballasjeoptimering og avfallsreduksjon, kommende EU-regler med mer. 

 

Lær mer om kommende EU-regler på innsiktskurs om emballasje 9. april

 

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby