Du er her: Hjem / / God sommer!
God sommer!

God sommer!

Etter en uvanlig vår, er det nå sommer og ferie som står foran de fleste av oss. En ferie hvor de aller fleste skal være i Norges byer, på norske strender eller på norske vidder og fjell. Det er mange som skal ut og oppleve den flotte naturen dette landet har å by på, og det betyr mer trafikk og folk på stier og strender enn tidligere somre.

Min oppfordring til alle som skal ferdes ute er å forlate teltplassene, stiene og strendene like fine som da du ankom. Ta med avfallet ditt hjem igjen, eller til nærmeste sted hvor slikt kan kastes. Og ta gjerne med deg det sjokoladepapiret eller den ølboksen som du kanskje finner på turen, slik at tur-Norge fortsetter å by på fine landskap og ikke forsøplede områder.

Lurer du på hvor du skal kildesortere i løpet av sommeren, så sjekker du ut sortere.no som gir deg svar på alt du ønsker å vite om kildesortering og hvor gjenvinningsstasjonene befinner seg i Norges langstrakte land.

Administrasjonen i Norsirk er bemannet hele sommeren, så trenger du å komme i kontakt med oss, ring på 4000 4201 eller send en e-post til adm@norsirk.no

Med vennlig hilsen

Stig Ervik

Administrerende direktør i Norsirk

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby