Du er her: Hjem / / Forsterkninger på plass i Norsirk
Forsterkninger på plass i Norsirk

Forsterkninger på plass i Norsirk

Fra 1. januar i år ble Norsirk-laget forsterket med hele tre nyansettelser. Idar Andre Haslerud er ny fagsjef for EE. Roger Eibakk forsterker teamet som jobber med emballasje, som partneransvarlig. På salg forsterkes laget med key acount manager Abbas Bagherzadeh.

Naturlig å øke bemanningen på emballasjeområdet - Da vi fikk godkjennelsen som produsentansvarsselskap på emballasje i september i 2019, var det naturlig å forsterke teamet som jobber med emballasjefraksjonene, forklarer Stig Ervik, administrerende direktør i Norsirk. -To av de nyansatte, Abbas Bagherzadeh og Roger Eibakk, skal begge jobbe med emballasje. Abbas skal forsterke salgsteamet vårt mens Roger skal ha kontakten med samarbeidspartnere i verdikjedene våre for emballasje.

Roger Eibakk skal være ansvarlig for kontakten med samarbeidspartnere i Norsirks emballasjeverdikjeder. Samarbeidspartnerne er kommuner, innsamlere, nedstrømsaktører og transportører. Kontakten går særlig på kvalitetskontroller, opplæring, veiledning og kontraktsoppfølging.

Roger Eibakk har tung erfaring med seg inn i Norsirk, både fra avfalls- og gjenvinningsbedriften AS Follo Truckutleie og fra produsentansvarsselskapet Grønt Punkt Norge.

Abbas Bagherzadeh skal i hovedsak jobbe for å øke Norsirks markedsandel innen emballasjemarkedet, men vil og være med på batteri- og EE-siden. Han har flere års erfaring med salg fra utstyrsleverandøren Enviropac. -Det blir spennende å jobbe med et for meg helt nytt område, nemlig produsentansvar, smiler Abbas. Han tror på å involvere Norsirks kunder i nedstrømsmarkedet for at de skal se bærekraften i den jobben som gjøres, og gleder seg til spennende kundemøter i månedene som kommer.

Ny fagsjef på området EE-avfall Idar Andre Haslerud er Norsirks nye fagsjef for fagområdet EE-avfall. Det spenner vidt; fra å overvåke alle prosesser for innsamling, gjenvinning og sluttdisponering av EE-avfall, til å sikre gjennomføring av alle myndighetskrav i forskriften. I tillegg er det mye kontakt med kommuner og IKS’er og det private næringsliv, samt at Idar også skal ha ansvaret for gjenbrukssatsingen Norsirk er i gang med.

Haslerud kommer også inn i Norsirk med mye relevant erfaring. Han er utdannet ingeniør og har tidligere jobbet med produksjon av elektriske komponenter, og hos Tomra og deretter Enviropac har Idar jobbet blant annet med utstyrslevering og anbud.

- jeg ser frem mot å komme godt i gang i Norsirk, smiler den nye fagsjefen. Han liker særlig satsingen Norsirk har gjort innen ombruk, og satser på godt samarbeid med kommuner og IKS’er for å starte opp flere arbeidsplasser, gjerne sammen med arbeidsmarkedstiltaksbedrifter, som jobber med både komponentombruk og ombruk av hele produkter.

Fra venstre; Roger Eibakk, Idar A. Haslerud og Abbas Bagherzadeh.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby