Du er her: Hjem / / Beveg deg til høyre - med integritet
Beveg deg til høyre - med integritet

Beveg deg til høyre - med integritet

Det var stor interesse for NORSIRKFROKOSTEN som ble arrangert den 23.05.2018, hvor Ferds eier, Johan Andresen, var foredragsholder. Etter en sjekk på Twitter var det klart at mange bet seg merke i følgende utsagn fra ham : "Det er grader av ansvarlighet - beveg deg mot høyre med integritet"

Utsagnet henger sammen med den grafiske fremstillingen Andresen selv har copyright på - som viser en skala hvor det er forskjellige grader av ansvarlighet. Andresen selv var svært klar på at det må være et uttalt mål å bevege seg til høyre på denne skalaen - og understreket at forflytningen må gjøres med integritet. Siden hele salen tok opp mobilen og knipset et bilde av denne skalaen - legger vi den også ut her - til inspirasjon i eget arbeide med bærekraft.

Andresen mente også at han, som toppleder og eier i en familiebedrift som Ferd, må kunne utfordres på dokumentasjon av andelen resirkulerte råvarer i produksjon.  Det siste er noe daglig leder i Norsirk, Stig Ervik, er svært opptatt av - og håper flere vil ta til seg!

I paneldebatten fulgte Abelias Håkon Haugli opp med et utsagn om at bedrifter må ledes ut fra en tredelt bunnlinje som ivaretar mennesker, klima og økonomisk vinning. I tillegg til Abelia var IKT-Norge, Stiftelsen Elektronikkbransjen og Arbeiderpartiet representert i panelsamtalen.

Norsirks takk for innsatsen til panelet og foredragsholderen handler også om bærekraft. "In The Same Boat" har på vegne av foredragsholderne fått en donasjon til deres fantastiske arbeide med å rydde strender og havner - kommunikasjonsarbeidet de driver med for et renere hav.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby