Du er her: Hjem / / Bærekraftsrapportering – noe du er i gang med? Eller stresser med?
Bærekraftsrapportering – noe du er i gang med? Eller stresser med?

Bærekraftsrapportering – noe du er i gang med? Eller stresser med?

Norsirk kan hjelpe alle som tar produsentansvar gjennom oss med tall til scope 3 rapporteringen. Vi har nemlig regnet ut hvor mye Co2 innsamlingen og gjenvinningen av produsentansvarsavfallet ditt belaster – eller mest sannsynlig sparer. Og du får tilgang til det tallet så du kan bruke det i egen bærekraftsrapportering.

Kundene svært fornøyde med sertifikatet
- Flere av kundene våre har allerede smilt bredt over å få overlevert tallene fra 2023 – de ser tydelig hvilken nytteverdi dette har for dem i sin egen ESG rapportering, sier kommersiell direktør i Norsirk, Guro Kjørsvik Husby.

Kundene våre ser tydelig hvilken nytteverdi sertifikatet har for deres ESG rapportering...

– Guro Kjørsvik Husby, Kommersiell direktør, Norsirk

- Senest denne uka har to svært store selskaper, som er full gang med å samla data for rapportering, understreket at tilgang til tall som beskriver klimabelastningen/besparelsen de får gjennom å ta produsentansvar gjennom Norsirk, var meget (!) velkomment.

Life Cycle Assessement

Den tekniske beskrivelsen av det Norsirk tilbyr kundene sine er en oversikt over karbonbesparelsene som er dokumentert og verifisert gjennom en LCA analyse - Life Cycle Assessment. Verktøyet benytter en IPCC metodologi (IPCC2021 GWP 100) og har gjennomgått flere ulike revisjoner i henhold til ISO 14040/4444. Det samme analyseverktøyet brukes også hos Norsirks søsterbedrift i Danmark, Elretur/Emballageretur.

Ta kontakt dersom du trenger mer informasjon om hvordan du kan bli kunde av Norsirk og få tilgang på denne informasjonen: salg@norsirk.no

parallax_co2

Dine CO2 besparelser

Når Norsirk ivaretar dine produsentansvar
sørger vi for at du er compliant,
og har tall til Scope 3 

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby