Du er her: Hjem / / App for å bestille henting av EE-avfall
App for å bestille henting av EE-avfall

App for å bestille henting av EE-avfall

Nå kan våre kunder bestille henting av elektronisk avfall enkelt via mobil og PC ved å benytte vår avfallspartner Stena Recycling sin app for henting av avfall.

 

For å sette opp brukerkontoer for personer som skal kunne bestille henting er det behov for at din virksomhet registrerer epostadressene til brukere som skal ha tilgang til tjenesten i dette skjemaet https://forms.office.com/e/rQYPGktVfn.

Dette kan være jobbepost, privatepost eller felles-eposter som benyttes f.eks. av lager. Stena Recycling vil så knytte opp epostadressene til din virksomhet, og hver bruker vil deretter få en epost for å bekrefte bruker og passord.

Stena Recycling vil sende ut mer informasjon om tjenesten, hvordan man kan administrere brukere og om selve appen i en egen epost litt frem i tid. Formålet med tjenesten er å gjøre det enklere for våre kunder å bestille henting av avfall, redusere tidsbruken knyttet til dette og redusere antall feilbestillinger og bomturer.

Scann QR-koden under med mobilkameraet ditt og start videoen som hentes frem for å se kort video om hvordan løsningen fungerer. Dette er kun lenke til demovideo, lenke til selve løsningen vil bli sendt ut i egen epost litt frem i tid.:

Mer om Norsirks logistikktilbud kan du lese her. 

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby